Hils på HATCH: Mathilde

Mathilde driver digitalbyrået Luddikom og gleder seg til å gå på jobb i HATCH hvor hun leier fast plass.

22. mars 2023

HATCH - vår kreative hub

Etter flere år på hjemmekontor setter Mathilde Pettersen stor pris på å ha et sted å gå til når hun skal jobbe med å finne på lekne løsninger for sine kunder i Luddikom. I HATCH får hunsosial påfyll, tilgang på sparringspartnere og lekre omgivelser å tenke kreativt i. Bli bedre kjent med Mathilde og hverdagen hennes i HATCH!

Mathilde Pettersen er et friskt pust av sterke farger og herlig energi. Hun er opprinnelig fra Sotra, men har blitt en lett gjenkjennelig fargeklatt i Hønefoss etter at hun og samboeren flyttet hit for litt over et år siden. Hun startet selskapet sitt Luddikom i 2019, og har tilbragt de siste årene på hjemmekontor. Nå setter hun stor pris på å ha et sted å gå til, og ikke minst et sosialt fellesskap å sparre med: 

– Det er skapt et godt rom for å sparre med andre i samme bransje, noe som er helt gull! For meg som har mest kundekontakt over nett fungerer det veldig godt å ha en fast arbeidsplass i åpent landskap. I tillegg kan jeg videreutvikle meg selv og tjenestene mine i lokalene, med tilgang til både gruppe- og møterom, fotostudio og auditoriet! 

Luddikom, som spiller på det bergenske uttrykket "luddig" som betyr å være en luring eller å ha funnet på noe lurt, er skapt med mål å lage gode løsninger for kundene. Det gjør Mathilde til gangs og har bygget opp en stor kundebase over hele landet. Hun har spesialisert seg på sosiale medier, men styrkene hennes ligger i at hun ser helheten i all digital tilstedeværelse: 

– Jeg opplever at de jeg jobber med setter pris på at jeg kan se på totalen og spisse inn på de riktige kanalene for hver enkelt. Slik hjelper jeg med å sikre god og relevant tilstedeværelse på alle flater.

Les mer om Luddikom på Mathildes hjemmeside!

AVBREKK I ARBEIDSHVERDAGEN: Stine i CATCH og Mathilde tar et slag biljard for å få et avbrekk og sparre rundt oppgaver eller problemstillinger.

 

Mathilde + HATCH = sant 

Mathilde dukket opp på radaren vår da hun ble intervjuet av lokalavisen i august 2022, her kan du lese intervjuet (saken ligger bak betalingsmur). Dette var omtrent samtidig som vi begynte arbeidet med å transformere den tomme etasjen som skulle bli HATCH. Vi kontaktet Mathilde og inviterte henne på en prat og en omvisning. Mathilde kjente at dette var fulltreffer med én gang hun fikk høre om HATCH: 

– Hit skal jeg, husker jeg at jeg tenkte! Jeg var dritlei av hjemmekontor og veldig klar for å være rundt kreative folk som jobber i samme bransje. Jeg gledet meg hele høsten til å flytte inn!

Og Mathilde var den første leietakeren som var på plass, allerede mandag 2. januar var hun en del av miljøet. Hun trekker fram det sosiale som en viktig faktor for at hun trives så godt: 

– Det sosiale er en stor bonus, vi som sitter i HATCH kan henge oss på dere i CATCH og bli med på sosiale ting. I tillegg er det et veldig godt miljø blant oss som leier plass i HATCH. Vi diskuterer mye fag og kan sparre rundt oppgaver. Jeg tror det er veldig viktig, kanskje særlig for de som jobber i vår bransje og sitter mye alene med sine oppgaver og ansvar. 

ROM FOR FOKUS: - Med egen arbeidsplass og mulighet for å bruke møterommene eller auditoriet kan jeg gjennomføre møter og workshops i HATCH. Det er en stor frihet i det å ha lokaler til å utvikle mine egne tjenester tilgjengelig!

 

Rom for gode synergier

Mathilde peker på viktigheten av å ha et sted å gå til etter mange år på hjemmekontor, ikke minst for å prøve å få en god work-life-balance. Som selvstendig næringsdrivende er det enkelt å havne i fellen hvor man jobber veldig, veldig mye. Det er ikke bærekraftig i det lange løp, og ved å ha et kontor å gå til får man et godt skille mellom jobb og hjemme. I tillegg har Mathilde og Stine Lien Tveter, markedssjef i DMedical AS, som også leier plass i HATCH, fått mye ut av å sparre rundt oppgaver: 

– Det er gull å ha flinke folk rundt seg. Stine og jeg har skapt fine synergier fordi vi kan hjelpe hverandre og se hverandres oppgaver litt utenfra. Det er forståelse for at vi ikke alltid kan gå inn i detaljene, men vi kan lufte problemstillinger og få input fra hverandre.

– Det er også et pluss at lokalene er fine, jeg kan ha med meg hunden min Arthur og prisene er fine. For meg er det verdt hver eneste krone!

Vi er kjempeglade for å ha Mathilde som en del av HATCH! Kunne du tenke deg å dele kontorlokaler med Mathilde? Ta en titt på HATCH-siden vår for mer informasjon eller send oss en mail på hatch@catchmedia.no så kan vi ta en kaffe og vise deg rundt!

Andre artikler