Arbeider

Her er et lite utvalg av jobber vi har gjort. Vi presenterer gjerne flere eksempler. Ta kontakt!

Hvitserk

Hvitserk Hvitserk er Norges største leverandør av eventyrreiser. Vi leverer blant annet nettstedet til Hvitserk.

XPND

XPND Kvalitet i alle ledd. Vi lagde det nye nettstedet som en del av av rebrandingsprosessen vi gjorde for tidligere Tronrud Holding.

Norway Home of Skiing

Norway Home of Skiing Norway Home of Skiing er en felles internasjonal markedsføringsplattform for de største skistedene i Norge. Vi har bl.a. laget nettsted og kundemagasin.

AKA

AKA Hvitserk er Norges største leverandør av eventyrreiser. Vi leverer blant annet nettstedet til Hvitserk.

Roar Jørgensen

Roar Jørgensen Som en del av re-brandingen for det rådgivende ingeniørselskapet Roar Jørgensen, leverte vi nytt nettsted i 2018.

Norsk Salsenter

Norsk Salsenter Norsk Salsenter er én av få kvalifiserte saltilpassere i Norge, og nettstedet tilbyr blant annet et unikt online verktøy for å gjøre prosessen enklere.

Bryllupsbygda

Bryllupsbygda Bryllupsbygda er en felles markedsføringsplattform for produkter og tjenester relatert til bryllup i Norefjellregionen. Vi har bl.a. bistått med visuell dentitet og nettsted.

Sparebankstiftelsene

Sparebankstiftelsene Vi står for nettstedene til flere av Sparebank 1 sine stiftelser, og har bl.a. utviklet et komplett søknadssystem for innsending og håndtering av støttesøknader.

Ringerikskraft

Ringerikskraft Ringerikskraft Vi leverer det meste digitalt for Ringerikskraft, og lagde de nye nettsidene deres i 2018.

Fontenehuset

Fontenehuset Fontenehuset Gjennom en kreativ prosess, der medlemmer av Fontenehuset fikk være med å skape innholdet og deler av profilen selv, endte vi opp med et unikt nettsted med egenart.

Eik Travel

Eik Travel Eik Travel tilbyr skreddersydde, eksklusive opplevelsesreiser. Vi har levert logo, visuell identitet og nettsted.

Ensjøbyen

Ensjøbyen Catch var med på transformasjonen av bydelen Ensjø i Oslo – fra bilbyen til «Ensjøbyen, et sted for vekst». Vi leverte visuell profil, foto og nytt nettsted.

Trillemarka-Rollagsfjell naturreservat

Trillemarka-Rollagsfjell naturreservat Vi har laget nettstedet til Norges største skogreservat.

Prøv golf!

Prøv golf! Catch leverer det meste digitalt for Norges Golfforbund, og har bl.a. laget et nettsted som skal inspirere og gjøre det enkelt å komme i gang med folkesporten golf.

Norges Golfforbund

Norges Golfforbund Catch leverer det meste digitalt for NGF, og vi står bak uformingen av hovedportalen deres, golfforbundet.no.

golfhistorie.no

golfhistorie.no Som Norges Golfforbunds digitalleverandør, har vi bl.a. laget et nettsted som presenterer golfhistorien i Norge gjennom tidene.