CATCH og Futuria forener krefter

Vi slår oss sammen og rigger for vekst.

13. september 2023

Hver for seg har CATCH og Futuria etablert seg som kreative byråer med spisskompetanse som har kommet kundene våre til gode siden 2005 og 2012. Sammen har vi jobbet med både lokale, regionale og nasjonale merkevarer – og nå blir de to byråene våre til ett, med mål om å styrke og komplettere bredden av tjenester. Resultatet er ett av regionens største kompetansemiljø innenfor design, foto, markedsføring, kommunikasjon og digitale løsninger.

 

Et godt tilskudd i gjengen


– Vi er svært fornøyde med å få Ann Kristin med på laget vårt, og hun er allerede godt integrert i CATCH-gjengen vår. Med Futuria følger det en spennende portefølje, og en slik mulighet ønsket vi ikke å gå glipp av, sier byråleder i CATCH, Heidi Fauske.

Ann Kristin Støveren etablerte Futuria i 2012, og av hennes mange kvaliteter er hun kanskje mest kjent for å være en dreven fotograf:

– Å jobbe med mennesker er det jeg setter aller mest pris på med jobben som fotograf. Det å få muligheten til å bli bedre kjent med kundene og skape en relasjon, er for meg veldig givende, smiler hun.

Blir en del av et bredt og erfarent fagmiljø

Fotostudioet i CATCH er allerede tatt flittig i bruk, og alt er tilrettelagt for at jeg kan fortsette mine oppgaver som fotograf og grafisk designer her. Samtidig sitter jeg nå sammen med dyktige folk som kan bidra til enda bedre resultater for våre felles kunder. Å bli en del av et større miljø er utrolig positivt, uttaler Støveren.

Hun gleder seg til å jobbe tettere med sine nye kollegaer:

– Jeg er imponert over det CATCH får til, og jeg ser virkelig frem til å kunne spille på deres spisskompetanse innen markedsføring, design og digitale tjenester. Nå gleder jeg meg til å skape gode, helhetlige markedskonsepter – både for mine eksisterende kunder og for de nye kundene jeg skal jobbe med fremover.

Mer kompetanse = styrket tilbud

Etter 18 år i bransjen har CATCH, som ble etablert av Heidi Fauske og Thomas Foss, blitt et fullservice byrå. Flere nyansettelser det siste året gjør at byrået vårt nå består av 15 ansatte med bred kompetanse innen digitale tjenester, design, foto, markedsføring og strategisk rådgivning. Med fokus på helhet og langsiktighet, jobber CATCH med flere kjente merkevarer både nasjonalt og lokalt.

Byråleder Fauske peker også på at Støveren tilfører kompetanse som passer som hånd i hanske med CATCH sine tjenester:

– Vi leverer allerede foto- og grafiske tjenester, men Ann Kristin trer nå inn i CATCH med sin egen spisskompetanse, som vil utfylle og styrke vårt tilbud til kundene våre. Hennes solide erfaring er uten tvil en fordel både for oss og kundene.

Ringen er sluttet: Byråleder Heidi Fauske og Ann Kristin Støveren studerte grafisk design i samme klasse i 1994. Foto: Silje M. Westerås

Ønsker tidligere og nåværende kunder velkommen

Støveren har gjennom 11 år bygget opp en solid kundebase i Futuria, og hun ønsker alle tidligere og nåværende kunder velkommen til å ta kontakt:

– Selv om Futuria nå innlemmes i CATCH og jeg flytter til nye lokaler, kan jeg ta på meg de samme oppgavene som før – og mye mer!

Ikke bare ser jeg frem til å arbeide med spennende kunder og prosjekter sammen med denne dyktige gjengen, men jeg håper også at mine tidligere og nye kunder vil føle seg velkomne til å utforske de utvidede mulighetene vi nå kan tilby, avslutter hun.

Vi ønsker Ann Kristin hjertelig velkommen til CATCH og gleder oss til å jobbe videre sammen med deg!

 

Andre artikler