Fem gode grunner til å bruke ekte, autentiske fotografier i din markedsføring og kommunikasjon

15. desember 2023

Foto

Fotografering handler om å fange et øyeblikk, her og nå. Et fotografi kan dokumentere, formidle, skape assosiasjoner, forføre, begeistre, skape avmakt. Foto er et kraftig kommunikasjonsverktøy som bidrar til å skildre arbeidshverdagen, styrke bedriftens omdømme, gjøre bedriften mer attraktiv ovenfor fremtidige ansatte og til å bygge en sterke merkevare. Her gir vi deg fem gode grunner til å bruke ekte, autentiske fotografier i din kommunikasjon og markedsføring.

 
1. Tillit og troverdighet

Ekte, autentiske fotografier bidrar til å bygge tillit til kunder og samarbeidspartnere.

 

2. Unikhet

Ekte, atuentiske fotografier gjør helt enkelt at din bedrift skiller seg fra konkurrentenes, og gir et innblikk i bedriftens kultur og verdier.

VN Link

TILLIT OG AUTENTISK INNBLIKK: Gode bilder bidrar til å bygge tillit og gir et autentisk innblikk i din bedrift og merkevare, både for kunder og samarbeidspartnere. FOTO: Heidi Fauske for VN Link.

 

3. Merkevare

Din bedrifts merkevare styrkes gjennom bruk av ekte, ærlige fotografier som viser bedriftens hverdag, produkter, tjenester, kultur og menneskene som jobber der.

STYRKER DIN MERKEVARE: Din bedrifts merkevare styrkes gjennom bruk av ekte, ærlige fotografier som viser bedriftens hverdag, kultur og menneskene som jobber der. FOTO: Heidi Fauske for Viken Skog.

 

4. Kommunikasjon

Gode foto kan bidra direkte til å kommunisere fordelene ved bedriftens produkter, tjenester eller arbeidsprosess. Dessuten har de en tendens til å engasjere mer på sosiale medier. Dette vil igjen øke eksponeringen for din bedrift og bidrar til å bygge et samfunn av lojale merkevareambassadører.

 

5. Rekruttering

Når det gjelder "employer branding", er det ingenting som treffer målgruppen bedre enn gode, autentiske fotografier – som viser en transparent, åpen og ærlig arbeidsplass der folk trives og har det bra. Dette er et område som stadig blir viktigere å fokusere på, slik at bedriften sikrer seg de riktige hodene.

Nysgjerrig? Vår erfarne fotograf Heidi loser deg gjennom hele prosessen – fra idé til planlegging og gjennomføring. Ta kontakt om du vil komme innom oss på en kaffekopp og en uforpliktende fotoprat! 

Andre artikler