Hils på HATCH: Stine

Stine jobber som markedssjef i DMedical som holder til i Oslo. Hun setter stor pris på å ha mulighet til å tilbringe noen av ukens arbeidsdager i HATCH hvor hun kan sparre med andre i samme bransje.

05. juli 2023

HATCH - vår kreative hub

Som markedssjef i et selskap som jobber med helseprodukter, er Stine alene på sitt fagfelt i bedriften. Derfor setter hun stor pris på å kunne dele opp arbeidsuken mellom kontoret i Oslo og HATCH i Hønefoss, hvor hun sitter sammen med folk i samme bransje og kan sparre rundt ideer og oppgaver!

Stine Lien Tveter har bred erfaring fra markedsføring og siden 2022 har hun vært markedssjef i DMedical, som er en betydelig leverandør innenfor flere områder i helsemarkedet. DMedical har kontorer i Oslo og Stine, som bor i Hønefoss, veksler mellom å pendle og jobbe hjemmefra. Men etter pandemi og flere år med hjemmekontor, var hun mer enn klar for å bytte ut hjemmekontoret med bortekontor - også i hjembyen:

– Jeg setter så pris på å ha et kontormiljø å gå til også når jeg jobber i Hønefoss! 

Stine hørte først om HATCH etter å ha vært i møte hos oss i CATCH i forbindelse med arbeid for DMedical, som vi både har laget nettside og tatt bilder for. Se DMedical sin nettside og bli bedre kjent med dem her. 

– Jeg tenkte umiddelbart at dette var noe for meg, forteller Stine, som nå er blitt fast inventar i HATCH: 

– Jeg har sittet her siden januar og det som begynte til én dag i uken har raskt blitt to, tre eller fire dager! Jeg trives så godt med folkene og miljøet, og det gir noen helt andre rammer for arbeidshverdagen å ha et sted å gå til enn å sitte hjemme.  

 

Et kreativt miljø å sparre med

En av de innledende ideene når HATCH skulle formes var at dette ikke skulle være et tradisjonelt coworkingspace, men heller et samlingspunkt for kreative hoder. Dette opplever Stine at HATCH oppfyller i høy grad. For Stine, som sitter alene med sitt fagfelt i bedriften, er det å ha et kreativt miljø å sparre med et stort pluss. I jobben sin sitter hun med alt fra markedsføring til grafisk design, og oppgavene er mange og varierte. Da kan det være fint å ha noen å kaste faglig ball med: 

– Jeg sitter alene med fagfeltet mitt, så det er kjempebra å komme hit. Her møter jeg hver dag noen jeg kan diskutere løsninger på oppgaver med og få input fra andre. Det er fort gjort å se seg blind på det man jobber med, og det er alltid nyttig å få input fra folk som kan se det jeg jobber med i et annet perspektiv. 

I tillegg til å være et positivt tilskudd i arbeidshverdagen, er Stine også en super sparringspartner som vi i CATCH og de andre leietakerne i HATCH kan spille ball med. Det skaper gode møter og interessante samtaler! Mathilde, som driver Luddikom, trekker også dette fram som et pluss - bli bedre kjent med Mathilde her. 

SOSIALT MILJØ: Stine og Mathilde sparrer ofte rundt oppgaver og muligheter. 

 

Sosial påfyll og hyggelig miljø

Med mange oppgaver og en variert arbeidsdag, forteller Stine at HATCH gir henne både ro til å fokusere og viktige avbrekk som kan være vanskelig å huske på når man sitter alene på hjemmekontoret.  Hun trekker også fram det sosiale aspektet ved HATCH som et stort pluss: 

– Det er så hyggelig  med felles lunsj og sosiale aktiviteter. Jeg har ikke bare fått et kreativt arbeidsmiljø gjennom HATCH, jeg har fått gode venner som jeg treffer utenom arbeidstid også! 

Stine har kun gode ord å si om å dele arbeidslokaler med andre, og oppfordrer alle hun møter til å vurdere det samme. Hun opplever at hun får mye inspirasjon av å sitte i HATCH: 

– Jeg har lenge savnet den følelsen man hadde i studentmiljøet, der vi alle var nysgjerrige og ivrige etter å ta til oss ny kunnskap, og kunne gi hverandre inspirasjon og pushe hverandre videre. Når jeg sitter på HATCH blir jeg hver dag inspirert og motivert til å bli bedre, og lære mer om både markedsføring, grafisk design, utvikling og mye mer. Jeg føler at jeg som ansatt alene i mitt felt endelig får det faglige og sosiale påfyllet jeg trenger innenfor min bransje – og det gjør at jeg blir bedre i min jobb. Dette er et kjempepluss både for meg og min utvikling, men også for min arbeidsplass, smiler hun.

KONTORHUND: Heldigvis for alle oss andre på huset er hunden til Stine, Luna, ofte med på jobb!

Med egen arbeidsplass har hun alt hun trenger for å jobbe med grafiske oppgaver, samtidig som tilgang til møterom gir henne ro til å gjennomføre møter og samtaler.

– Jeg har alt jeg trenger her, og det er fint å ha en etablert arbeidsstasjon som står klar når jeg kommer om morgenen, forteller hun

Stine anbefaler HATCH til alle som ønsker seg fine omgivelser, et kreativt miljø og hyggelige sparringspartnere:

– Jeg vet det høres litt klisjéaktig ut, men jeg føler virkelig at å komme til HATCH er som å komme hjem, smiler hun. 

Vi er kjempeglade for å ha Stine (og Luna) som en del av HATCH! Kunne du tenke deg å dele kontorlokaler med Stine og de andre leietakerne? Ta en titt på HATCH-siden vår for mer informasjon eller send oss en mail på hatch@catchmedia.no så kan vi ta en kaffe og vise deg rundt!

Andre artikler