Hils på HATCH: Trond

25. juni 2024

HATCH - vår kreative hub

Trond Henriksen er gründer og jobber med start ups. Blant annet står han bak GiMening, en app for meningsdeling som han startet sammen med Terje Andersen. Med mange ulike samarbeidspartnere og behov for både møterom, stillerom og workshopfasiliteter, har HATCH vist seg å være et ypperlig arbeidssted for Trond.

Trond er en idérik gründer som jobber med mange spennende prosjekter. Blant annet har han og CATCH samarbeidet om GiMening, som du kan lese mer om her!

Lenge holdt Trond til i lokaler på Hvervenmoen, hvor han var samlokalisert med flere andre bedrifter og gründere. Da den største av disse skulle flytte til en annen etasje og mange av de mindre bedriftene forlot bygget, begynte han å se seg om etter nye muligheter:

– På HM49 satt jeg tett på næringslivet og markedet for mye av det jeg jobber med. Da jeg så muligheten for å sitte tettere på utviklingen av GiMening ved å leie plass i HATCH, ønsket jeg å prøve det, forteller Trond. 

– Jeg synes det fungerer veldig bra å sitte så tett på CATCH. Samtidig er lokalene og fasilitetene her ypperlige for mitt bruk. 

Bruker lokalene til det fulle

Trond har leid kontorplass i HATCH siden mars, men har allerede tatt i bruk hele lokalet. I slutten av mars gjennomførte han en workshop og flere samlinger sammen med de lokale ungdomsrådene, i forbindelse med ungdomskonferansen "Er du snitch er du ferdig" som ble avhold på Gledeshuset i i april. Her kan du lese Ringerikes Blad sin artikkel om workshopen i HATCH (saken ligger bak betalingsmur). 

FULLT HUS: Trond samlet mange ungdommer i HATCH i mars, for å planlegge ungdomskonferansen "Er du snitch er du ferdig": Foto: Marit Orø, Ringerikes Blad. 


– Lokalene her er innbydende og spiller på sosiale soner, som er perfekt for å bryte isen og komme i gang med kreative prosesser. Under workshopen samlet vi flere ungdommer som ikke kjente hverandre fra før, men de ble raskt trygge på hverandre. Jeg tror at det å sitte i auditoriet inviterer til en stemning som gjør det enkelt å slappe av. Å bli møtt av et biljardbord fungerer også bra for å bryte isen, både for ungdommer og ordførere, smiler han. 

Trond samarbeider med mange ulike aktører, og har møter med alt fra ordførere og administrativt ansatte, til privat næringsliv og også ungdommer:

– Jeg treffer på de fleste folk i mitt arbeidsliv. HATCH fungerer godt til møter med alle mulige mennesker, fordi dette er en sosial møteplass som oppfordrer til at man er avslappet og kan tenke litt utenfor boksen, forteller han og legger til: 

– HATCH er ikke jålete. Det er en god atmosfære her, og det er virkelig lagt til rette for at man skal føle seg velkommen.

Å sitte i sentrum er et stort pluss

Av alle leietakerne i HATCH er Trond den som har brukt de ulike fasilitetene mest, spesielt i møter med eksterne samarbeidspartnere: 

– Fasilitetene er perfekte for å invitere til møter, og jeg setter stor pris på at det alltid tilrettelegges for at man kan gjennomføre møter eller private samtaler på møterom og stillerom.

– Det er også et stort pluss at vi holder til midt i sentrum! Det er lett å ta en tur ut for å møte noen til lunsj, eller gå en tur langs elva for å bryte opp dagen. 

TROND ØNSKER FLERE VELKOMMEN: – Det er alltid fint å kunne sparre med andre, og kanskje spesielt folk i andre bransjer enn meg selv! 


Han forteller at han setter pris på å sitte sammen med de andre leietakerne, som jobber i ulike bransjer og på andre områder enn ham selv. Dette, i kombinasjon med at han jevnlig sparrer med CATCH, gjør at arbeidsplassen både er praktisk og gunstig: 

– I min jobb er jeg avhengig av nettverk, og ved at det kommer inn mye ulike folk her møter jeg stadig nye mennesker og bransjer. Jeg setter stor pris på at HATCH fungerer som et sted for sparring og for å utforske muligheter sammen med de andre leietakerne og CATCH. Her er det plass til flere, så jeg håper det kommer mange ulike folk inn miljøet vårt! 

Dersom du er interessert i å bli en del av HATCH-fellesskapet, kan du lese mer om HATCH her. Send oss en mail på hatch@catchmedia.no så kan du komme innom på en kaffekopp og en omvisning!

 

 

Andre artikler