Tjenester

Digital markedsføring

Digital markedsføring er et samlebegrep som favner om det vi kan gjøre i forkant, underveis og i etterkant av en planlagt aktivitet på en digital platform. Det handler rett og slett om å  sørge for at nettsiden din er utformet på en slik måte at den rangerer høyt oppe på resultatlistene hos søkemotorene.

La oss si at vi jobber med et nytt nettsted for deg og bedriften din. I forkant kan vi sørge for at nettstedet har egenprodusert innhold av god kvalitet; som relevant tekst, foto og video som målgruppene dine verdsetter. Vi sørger også for at nettstedet oppfyller søkemotorenes krav til relevante søkeord, og underveis kan vi gjøre tilpasninger når vi ser nærmere på hvilken effekt vi hittil har oppnådd. I etterkant kan vi analysere hvilke tiltak som viste seg å være mest nyttige, og kanskje skal vi deretter gjenta suksessen med små tilpasninger neste gang.

Digital synlighet krever langsiktighet, tålmodighet og en always-on tankegang. Vi kan bistå med søkemotoroptimalisering, annonsering i Google/sosiale medier og forslag til optimalisering for digital synlighet. I tillegg bistår vi gjerne med å lage en god digital markedsstrategi som sikrer synlighet og tilstedeværelse hos målgruppene dine. Nøkkelen til å lykkes med digital markedsføring er å sette tydelige mål, jobbe datadrevet, teste grundig underveis og anerkjenne at dette er langsiktig arbeid - som over tid vil sørge for at du er synlig for dine målgrupper!

Bloggartikler som handler om Digital markedsføring