Foto

Foto er et kraftig kommunikasjonsverktøy som kan skildre din bedrifts arbeidshverdag, styrke bedriftens omdømme, samt gjør deg mer attraktiv som potensiell arbeidsgiver. I CATCH tilbyr vi et bredt spekter av fototjenester som dekker de fleste behov. Ekte, autentiske bilder er viktigere enn noensinne for å styrke din merkevare, derfor planlegger og skreddersyr vi alltid vårt arbeid nøye slik at vi sitter igjen med motiver som kommuniserer det de skal.

 

Vår erfarne og allsidige fotograf har en særskilt forståelse for strategisk bruk av foto i markedsføring og kommunikasjon. Som regel er vi ute hos kunden og fotograferer i bedriften, der de ferdige motivene blir brukt på kundens egne nettsider. Da fotograferer vi ofte ansatteportretter samtidig, enten hos bedriften eller i vårt studio. Innenfor bedrifts- og reklamefoto er vårt fokus å formidle autentiske motiver som viser bedriftens personlighet. Blant annet tilbyr vi rammeavtale for løpende fotografering gjennom f.eks. 6 eller 12 måneder, der vi deltar for å dokumentere kundens aktiviteter og oppdrag over en lengre periode. Dette er en effektiv og smart måte å gi dine fremtidige kunder og kollegaer et godt og ekte inntrykk av bedriftens DNA.

For oss er et fotoopptak vellykket når både kunden og fotografen har hatt en super dag på jobb, og motivene kommuniserer det riktige etterlatte inntrykket.

Vi loser deg gjennom hele prosessen – fra idé til planlegging og gjennomføring. Vil du vite mer om våre fototjenester? Ta kontakt med oss for en uforpliktende fotoprat!

Vårt arbeid

Her kan du se et utvalg av vårt arbeid og ulike bilder vi har tatt for noen av våre kunder. Klikk gjerne på bildene for å se dem i full størrelse! 

Vil du vite mer om våre fototjenester? Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende fotoprat!

Bloggartikler som handler om Foto