Nå er vi sertifiserte som miljøfyrtårn!

Vi er stolte av å kunne informere om at vi nå er sertifiserte som miljøfyrtårn, og med det har kvalifisert oss til å kunne kalle oss en ekte miljøfyrtårnbedrift. Det betyr at vi har dokumentert at vi jobber systematisk og målrettet for å redusere vår påvirkning på miljøet.

Som et digitalt, kreativt byrå leverer vi hver dag tjenester som utgjør en forskjell – både for våre kunder og våre kunders kunder. Gjennom dette arbeidet bidrar vi også med rådgivning, og vi ser at vi her kan bidra direkte til at kundene våre tar i bruk bærekraftige, miljøsmarte løsninger fremfor andre alternativer.

Dét er en rolle og et meningsfullt ansvar vi gjerne tar. Kanskje vi kan inspirere noen av våre egne leverandører og samarbeidspartnere til å ta steget og dokumentere egen miljøinnsats. I praksis handler det om å etablere et miljøledelsessystem; et verktøy for å følge opp og jobbe kontinuerlig med å redusere virksomhetens miljøpåvirkning.

Sertifiseringen kontrolleres av en uavhengig tredjepart. Når virksomheter blir sertifisert, blir det utstedt et sertifikat som benyttes som dokumentasjon på miljøinnsatsen.

Litt om miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte miljøledelsessystem, og sertifiseringen er en anerkjent nasjonal miljøsertifiseringsordning på lik linje med de internasjonale miljøsertifiseringsordningene (ISO 14001 og EMAS). Virksomheter som skal bli Miljøfyrtårn må oppfylle og dokumentere en del krav som skal rapporteres videre.

Les mer her