HATCH - vår kreative hub

Litt om konseptet

HATCH er et fysisk kontormiljø med beliggenhet i Hønefoss sentrum. Det er ikke et tradisjonelt coworkingspace, men tar heller sikte på å være et samlingspunkt for kreative hoder i regionen. Vi som står bak konseptet har valgt å kalle det en kreativ hub – som skal være en arena for samarbeid på tvers av fagfelt, nettverksbygging, innovasjon og inspirasjon.

 

Viktigheten av å ha en estetisk arbeidsplass

Vi tror at alle presterer bedre i omgivelser man trives i. Form, farge, tekstur, dagslys, små oaser for samarbeid – alt dette er med på å skape en arbeidshverdag der alle trives. Derfor har vi formet HATCH sammen med interiørarkitekt Ine, og skapt rom for alt fra individuell jobbing til store workshops.

 

Hvem er HATCH for?

HATCH er for alle kreative hoder. Enten du jobber for deg selv med design eller innholdsproduksjon, eller du jobber i markedsavdelingen i en mellomstor bedrift og savner sparring med likesinnede, kan du leie deg en kontorplass hvor du får du et kreativt felleskap på kjøpet! Som HATCHer får du en arbeidshverdag hvor du kan utveksle idéer med oss i CATCH og med dine «naboer» i HATCH. Les mer om dem i artiklene under!

HATCH er også for studentene og næringslivet. Som student får du tilgang på et autentisk designmiljø, og du får et reellt inntrykk av hvordan hverdagen er i vår kreative bransje. For næringslivet er HATCH en arena der man kan styrke sin egen merkevare bl.a. gjennom å invitere til frokostmøter, kurs og interne workshops.

Det er fortsatt early days, og vi ønsker å være fleksible og lytte til hva dere der ute ønsker dere. Ett år frem i tid er kanskje HATCH noe annet eller noe enda mer? Bli med og form vår kreative hub sammen med oss!

Vi kan blant annet tilby arbeidsplass med free seating på fast eller fleksibel basis, avhengig av hvor ofte du ønsker å benytte deg av plassen. Vi leier også ut møterom av ulik størrelse og vårt auditorium som egner seg svært godt til både workshops og foredrag. Ønsker du å høre mer om våre produkter og tjenester? Ta kontakt på hatch@catchmedia.no for mer informasjon og omvisning. 

Bloggartikler som handler om HATCH - vår kreative hub